(18+) ISPOVEST BEOGRAĐANKE: Maštam da ga stavim u usta, DRHTIM od uzbuđenja kad vidim da je tvrd

Neke žene mogu doživeti orgazam dok pružaju oralni seks.

Nisam primer normalne devojke. I to znam. Seks me ne interesuje, niti me uzbuđuje pomisao da me neki muškarac pipa, steže, ljubi, gura svoj jezik i prste. Tako je od srednje škole. Ni brak u susednoj zemlji, ni rođenje sina, nisu promenili moj fetiš.

Uzbuđuje me samo da se igram s penisom. Volim da ga držim u ruci i ustima. Jednostavno rečeno – uživam da ga pu*im. Svaki put kad vidim interesatnog muškarca, pomislim kako bih ga rado stavila u usta. Nekad je uzbuđenje toliko snažno da mogu da svršim za čas posla. Dok sedim s nekim u restoranu ili kafiću, često mi pogled padne na njegov šlic. U tom momentu počinjem da se tresem.

Žena kleči ispred muškarca

Foto: Profimedia

Oni koji me znaju, s kojima sam u vezi, odmah me vode u kola ili kući da mi stave igračku u usta. Nekad je drhtavica toliko snažna da zaplačem. Seks mi nije bitan. Dovoljno je da kleknem i da ga ispu*im da bi svršila.

Neki moji mladići to nisu shvatili. Delovalo im je kao da me nedovoljno uzbuđuju za seks, što je donekle bilo istina. Penis je za mene vrhunska igračka iz kojeg volim da iscedim poslednju kap.

Izvor: (ispovesti.com)