ISPOVEST: Oduveka sam želela probati pravi romski ku***…

Bilo je ljeto 2002. Te noći sam spavala kod strica i strine. Bilo mi je jako vruće pa nisam mogla zaspati. Stric i strina su zaspali, a ja sam mazila picic u krevetu i stavljala prst u gu*u. Odjednom sam čula napolju kao neko mljackanje. Pogledala sam kroz prozor i videla pod uličnom lampom roma kako prevlači kožicu preko k***a. Oduveka sam želela probati pravi romski ku***. Ovaj je bio debeo, i jako dugačak tamno smeđi ku***, Kad sam izašla napolje on je prišao s dignutim ogromnim ku****.  Rekao je da idemo dalje gde nas niko ne vidi, Otišli smo iza jedne šumice. Kleknula sam na zemlju i primio u ruke, bio je predivan, mirisao je na pravu masnu neopranu ku*****.

Bio je dlakav, tvrd i s madežom i žilama. Počela sam lizati romski k****c. A onda sam ga pušila a on mi ga je gurao dublje u usta. Izvadila sam jezik a on je lupao po jeziku. Želela sam ga primiti u gu*u. Prvo mi je gurnio prst pa dva prsta, a onda najbolji osećaj u životu,
Razvaljuje mi gu*u i ušao je unutra do jaja. Suzdržavala sam se od stenjanja.
Tada je legao na zemlju a ja sam ga jahala sve brže i brže.

J**** me pola sata tako, a onda je rekao da mora sv***ti, Otvorila sam usta i isplezila jezik, ubrzo me pošpricala romaska smrdljiva sp***a. Sve sam progutala i polizala se oko usta. Tada je otišao, a ja sam otišla u kuću, okupala se i zaspala. Nisam ga nikad posle srela. A nadam se da će se ovo jednog dana ponoviti.

Izvor: (ispovesti.com)