ISPOVEST TINEJDŽERKE IZ VOJVODINE: U mojoj školi seks je ključ za uspeh i popularnost!

Priča koja je šokirala javnost.

Jedna tinejdžerka iz Vojvodine podelila je svoja razmišljanja o seksu i popularnosti među tinejdžerima. Tvrdi da je seks i stupanje u polne odnose postalo ključ za uspeh u društvu i što veću popularnost.

– U mojoj školi u jednom vojvođanskom gradu, seks je postao ključan za uspeh u društvu i popularnost.

Moji prijateljice prilično otvoreno razgovaraju o seksu. Njima je oralni seks sasvim normalna stvar. Od momaka to nekako i očekuješ, ali i devojke su postale otvorene i, po mom mišljenju, suviše slobodne.

Moji roditelji su razvedeni i majka (s njom živim) je jako zatvorena po tom pitanju. Zato osećam da se ne mogu uključiti kada devojke pričaju o tome. Za njih, seks je simbol. Svi komentarišu sve, prave popise bivših frajera, osuđuju i presuđuju ko je “kurva”, a ko “ribetina”.

Dele se ocene. Najniža ocena je za device, poput mene. Onda se ocenjuje koliko je neko puta imao seks. Što više, to bolje. Onda idemo na Fejsbuk, pa gledamo devojke iz škole i njihove momke. Ako su momci ružni, onda dobijaju nižu ocenu.

Na osnovu ova tri faktora, određuje se popularnost u školi, što devojaka, što momaka. Popularni izlaze sa popularnima, luzeri sa luzerima.

Ja nemam nikakve šanse sa popularnim momcima, a i kada bih imala neke šanse, “drugarice” bi me razapele ogovaranjem. A kada bih našla nekog, po njihovoj proceni, ružnog dečka, to bih sakrila, jer bi me omalovažavali i ismejavali.

Sve se vrti oko seksa. A kako mi se čini, to se neće uskoro promeniti, može samo biti još gore. Gledate li televiziju? – napisala je tinejdžerka iz Vojvodine.

Izvor: (ispovesti.com)