ISPOVEST: U vezi smo na daljinu vec vise od godinu dana…

U vezi smo na daljinu vec vise od godinu dana. Vidjamo se jednom ili dva put mesecno. Decko uopste nije zainteresovan da se tuckamo. Cim pomenem nesto na tu temu, on menja temu instant. Znam da me ne vara i znam da me voli ali ovo me izludjuje. Kad se vidimo s*x nam je fantastican. Cesto mi prlrade hormoni i volela bih da se mazim a i on sa mnom ali on za to nije zainteresovan.

Ja sam veoma nesigurna osoba. Nisam zadovoljna svojim izgledom,nacinom ponasanja,razmisljanjem,ne mogu da se opustim u drustvu,imam velike komplekse,sebi sam na poslednjem mestu uvek i stalno razmisljam o tome sta drugi misle o meni. Emocije ne pokazujem,bojim se sa kazem svoje misljenje i gledam samo da ugodim drugima. Danas sam shvatila da ja u stvari imam sve. Imam zivu izdravu porodicu,ja sam zdrava,imam prijatelja za sve vremena i sve mi u zivotu ide.

Ne treba da se stidim da se smejem kad mi se smeje,niti da vicem kad mi se vice. Normalno je pokazati emocije,biti zaljubljen,voleti. Normalno je imati snove i zelje i ici za njima. Shvatila sam da mogu da uradim sve samo je dovoljno da jako zelim. Covek bez cilja je niko,covek bez snova je niko,covek bez ljubavi je niko. Dosta mi je pesimizma,kukanja i nezadovoljstva. Vreme je za pozitivu i srecu,pokusacu svom snagom da budem ono sto jesam bez obzira na tudje komentare. Ja sam u stvari jedan mnogo srecan,bogu do neba zahvalan,covek.

Izvor: (ispovesti.com)