IZGUBILA NEVINOST SA 13 GODINA: Ovo je moja iskrena ispovest – to je nešto NAJGORE što sam doživela

Nije svako doba pogodno za prvi seks. Evo i zašto!

Sad, kao odrasla osoba, ona objašnjava da je kao mlada devojka ušla u vezu sa starijim tinejdžerom i tek kasnije kroz život shvatila da je njihovo seksualno ponašanje bilo pogrešno.

– Izgubila sam nevinost sa 13 godina. U to vreme imala sam dečka koji je bio punoletan i koga sam smatrala oličenjem kul dečka, zato što me je često iz škole vozio kući motorom – započela je ispovest.

– Raskidali smo, pa se mirili skoro tri godine, i ja sam uvek njega opisivala kao svoju prvu ljubav. Tog sam mišljenja bila sve dok nisam odrasla i doživela pravu zrelu ljubav. Tada sam shvatila da je sve što sam imala sa njim bila samo ekstremna zaljubljenost.

Par u krevetu, oko njih srculenca

Foto: Profimedia

U nastavku je obrazložila:

– Definitivno nisam imala seks zato što su ga imali svi moji prijatelji, ali sam htela da moj dečko ostane sa mnom. Kad bi se posvađali oko nečega, emotivno sam se raspadala. Ostajala sam danima u sobi, odbijala da jedem i bila sam potpuno opsednuta bilo kojom devojkom zbog koje bi me šutnuo tog dana. Bila sam bolesna i na granici mentalne nestabilnosti. Ipak, imala sam samo 13 godina – prenosi britanski “Dejli mejl” njene reči.

– Stupiti u intimne odnose tako mlada, definitivno je učinilo da seks vidim na potpuno pogrešan način. Mnogo godina nakon raskida sa mojim prvim dečkom nisam imala samopoštovanje i spavala sam sa svega nekoliko ljudi, mada ni to nisam želela. Jednostavno nisam bila emotivno spremna. Sačuvajte seks za pravu osobu i pravo vreme – zaključila je ona.

Izvor: (ispovesti.com)