Naš prvi komšija je penzioner koji živi sam, NIJE SIROTINJA, IMA VELIKU NJEMAČKU PENZIJU, ALI NEMA NIKOGA. Jedini unuk kojeg je imao je

Naš prvi komšija je penzioner koji živi sam, NIJE SIROTINJA, IMA VELIKU NJEMAČKU PENZIJU, ALI NEMA NIKOGA. Jedini unuk kojeg je imao je otišao za Ameriku tako da je bio prepušten sam sebi. Moja tata se obavezao da ga služi i mama i ja mu nosimo sakvi obrok, peremo mu veš, čistimo i tako to. Imam 17 godina i ovaj raspust ću posebno pamtiti.

Obzirom da ga već skoro dvije godine služimo do prije par dana gledala sam ga kao rođenog djeda. Naučio me igrati razne vrete kartaških igara, šah i tako to. Volio je pričati o svemu šta je prošao u životu, savjetovati me, a prije 10-ak dana dok smo bili sami uhvatio me za ruku i povukao da mu sjednem na krilo, a tada mi je ponudio da se, kada ja napunim 18 godinada vjenčamo, jer želi da meni ostane njegova njemačka penzija. Ima 1.500 eura penzije i činjenica da te pare dobijam svaki mjesec do kraja života me pravo zainteresovala.

Jedini uslov koji je postavio bio je da svaki dan kada dođem služim ga bez odjeće, da gleda moje savršeno tijelo, da me nekada malo miluje, dira, da mu sjednem u krilo, ono ništa što prelazi granicu, ako razumijete, čisto da se ponovo osjeti muškarcem. Ima 67 godina i nije baš i da je u stanju da uradi nešto više od gledanja i milovanja. Nisam se još odlučila, ne što ne želim, jer 1.500 eura mjesečno je i više nego dovoljan motiv, već mi nekako neugodno da se rapremim pre nekim. Možda je malo čudno, ali još uvijek sam nevina i niko osim “ogledala” me nije vidio.

Izvor: (spovesti.com)